privatlivspolitik

generelt

Dit privatliv og din sikkerhed er vigtig for os.

I denne privatlivspolitik beskriver vi, hvordan vi samler, behandler og bruger data omkring din adfærd på vores hjemmeside for at beskytte dig og dine oplysninger bedst muligt.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. Du kan til hver en tid finde et link til denne meddelelse i bunden af vores hjemmeside.

Du vil også få besked, når vi laver ændringer, der kan have indvirkning på dine persondata.

oversigt

  1. hvad er persondata?
  2. hvorfor indsamler vi persondata?
  3. hvad indsamler vi?
  4. hvordan indsamler vi persondata?
  5. hvor længe opbevarer vi dine persondata?
  6. hvordan kan du få adgang til, hvad vi indsamler omkring dig?
  7. hvordan sikrer vi dig?
  8. hvem er ansvarlig for dine oplysninger?
  9. hvem kan du klage til?

hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter www.twobirdsandacandle.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Køber et produkt på vores webshop
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle.

Vi indsamler persondata:

  • til at sende dig markedsføringsmateriale, som du selv tilmelder dig
  • for at give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os
  • til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, licensoplysninger m.m.
  • til at optimere vores hjemmeside på baggrund af din adfærd

hvad indsamler vi?

I det omfang du selv eksplicit giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger, for eksempel navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine kreditkortoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook eller Instagram

hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies, og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org. Du kan til hver en tid ændre dine cookies-indstillinger nederst på vores hjemmeside.

Udover de persondata, vi indsamler igennem vores hjemmeside, så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware, der anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics og MonsterInsights:
    Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside, og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd.
  • Newsletter:
    Vi bruger programmet Newsletter til at udsende nyhedsbreve. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi igennem newsletter indsamle og opbevare din e-mailadresse, IP-adresse og tidsstempler, som bruges til at sende dig relevante nyhedsbreve.
  • QuickPay:
    Vi anvender betalingsgatewayen QuickPay som betalingsgateway på denne hjemmeside. QuickPay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed. QuickPay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til QuickPay i forbindelse med, at du lægger en ordre på vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v., videregives udelukkende til tredjeparter i det omfang, du giver eksplicit samtykke til og selv indtaster informationerne.

Såfremt dine personoplysninger behandles af udbydere placeret i lande uden for EU/EFA, sikrer vi, at udbyderen behandler dine oplysninger i henhold til vores standard.

hvor længe opbevarer vi dine persondata?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, det er nødvendigt. Det betyder, at når vi ikke længere skal bruge dine personlige data, vil de automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

hvordan kan du få adgang til, hvad vi indsamler omkring dig?

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler og opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

  1. Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger

    Du har altid mulighed for at anmode os om en kopi af de personlige data, vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer dine personlige dataoplysninger, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Vi vil dog først slette dine persondata, når det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

  2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
    Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, vil du stadig kunne modtage administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser og e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder meddelelser, der ligger i forlængelse heraf og eventuel kontakt i forbindelse med fejl på produkter, du har købt.

hvordan sikrer vi dig?

Vi behandler dine data, som var det vores egne og altid efter den gældende lovgivning. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, der indsamles på denne hjemmeside.

hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

two birds and a candle ApS
Nygårdsvej 41C, 5.tv.
2100 København Ø
Telefon: (+45) 60 64 65 48
Email: [email protected]
CVR : 37250430

hvem kan du klage til?

Hvis du mener, at vi ikke passer godt nok på dine oplysninger, har du mulighed for at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, email: [email protected]