handelsbetingelser

two birds and a candle

Nygårdsvej 41C, 5. tv.
2100 København Ø
Mail : kontakt@twobirdsandacandle.dk
Tlf: +45 60646548
CVR : 37250430

oversigt

  1. bestilling
  2. betaling
  3. levering/fragt
  4. retur/fortrydelsesret
  5. reklamation
  6. privatlivspolitik

bestilling

På twobirdsandacandle.dk kan du udelukkende bestille varer via vores hjemmeside. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er vejledende.

Du køber en vare ved at lægge den ønskede vare i kurven og gå til betaling. I kurven har du mulighed for at ændre antal eller slette den pågældende vare. Herefter vælger du forsendelse og klikker på ”gå til kassen”, hvorefter du vil blive bedt om at indtaste din adresse. Når du til sidst klikker på ”gå til betaling”, vil du blive ført til en betalingsside administreret af QuickPay. Bemærk, at købet ikke er gennemført, før du har trykket på ”Betal”, og betalingen er gået igennem.

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl og eventuelle farveforskelle på billeder, som skyldes det enkelte elektroniske medies indstillinger. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at gengive varerne så realistisk som muligt.

Alle de varer, du ser på shoppen, er fysisk på vores lager. Hvis du ønsker at bestille en vare, vi ikke har på lager, så ret henvendelse til os på kontakt@twobirdsandacandle.dk.

Alle priser indeholder 25% moms, og beløbet er i danske kroner (DKK).

betaling

På www.twobirdsandacandle.dk kan der betales med:

Dankort (0.0%)
Mastercard (0.0%)
Visa (0.0%)

Visa electron (0.0%)

Maestro (0.0%)

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder kan der være forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra two birds and a candle. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

levering / fragt

Vi leverer til Danmark og sender din ordre med DAO. For pakker under 3 kg kan du vælge at få pakken leveret til din hoveddør eller til en pakkeshop, du selv vælger. Pakker over 3 kg vil blive leveret til en DAO pakkeshop.

Hvis du vil spare fragten, har du også mulighed for at hente din pakke hos os på Ydre Østerbro tirsdag og onsdag aften. Vores adresse er:

Nygårdsvej 41C, 5. tv.
2100 København Ø

Vi ønsker at give dig den allerbedste service og gør alt for at kunne levere så hurtigt som muligt. Kontakt os endelig, hvis der sker noget uventet, så hjælper vi dig med at opspore varen. 

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 400 kr.

Der vil forventeligt gå mellem 3 til 6 dage fra du lægger ordren til vi har pakket og afsendt den til du har modtaget pakken. two birds and a candle kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO. I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne ordrer, fremsender vi selvfølgelig en ny leverance uden beregning.

retur / fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.

Du skal selv betale returfragten, men vi vil gerne hjælpe med at lave en returseddel, så du får returfragten til vores pris. Send os en mail, hvor du skriver, hvilke varer du ønsker at returnere.

Når vi har modtaget varen i samme stand, som du modtog den i, vil vi overføre pengene til dig – fratrukket prisen for fragt.

Hvis du selv ønsker at stå for returfragten, så skriv det i mailen, og så returnerer vi selvfølgelig det fulde beløb.

Vi skal have besked om, at du ønsker at fortryde dit køb senest 30 dage efter modtagelsesdatoen. For jule- og andre sæsonvarer har du mulighed for at returnere dit køb inden for 14 dage.
Efter vi har fået besked om dit returønske, har du yderligere 14 dage til at sende købet retur i.

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være intakte. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet. I det tilfælde vil du få besked om årsagen.

Pengene tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Ønskes pengene indsat på en anden konto, skriv da venligst disse bankoplysninger til os. Vi overfører kun penge elektronisk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse:

two birds and a candle
Nygårdsvej 41C, 5. Tv.
2100 København Ø

reklamation

Når du modtager varer fra two birds and a candle, skal du altid tjekke, om emballagen er intakt. Hvis du modtager en pakke, der ikke er intakt, skal du påtale det over for fragt- eller postmanden, og du skal give besked til two birds and a candle på kontakt@twobirdsandacandle.dk.

Har du en reklamation, bedes du kontakte os med det samme – enten på telefon eller mail – og meget gerne med billede af den pågældende vare. Reklamationer skal være os i hænde senest 10 dage efter varemodtagelse. Porto af reklamationsvarer betales af os.

Derudover er der altid 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl, som du finder ved varens normale anvendelse på vores produkter i henhold til købeloven. Dette dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Evt. reklamationer skal returneres til:

two birds and a candle
Nygårdsvej 41C, 5. Tv.
2100 København Ø

Vi modtager ikke returpakker, som sendes pr. efterkrav.

Vi returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller muligheder for bytte/retur, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@twobirdsandacandle.dk

privatlivspolitik

Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser, godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger de data, vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs om vores privatlivspolitik her.