two birds er drevet af nysgerrighed, omtanke og bæredygtighed

two birds er en lille dansk start-up, der tilbyder et varieret udvalg af bæredygtige lys i form af raps-, soja- og bivokslys. Det gør vi, fordi vi gerne vil bidrage til at bevare det levende lys som en del af vores kultur, og måden vi er sammen på, men uden at gå på kompromis med miljøet og vores sundhed.

two birds er startet af Anne og Signe – begge drevet af at ville gøre en positiv forskel for andre. Derfor handler two birds om meget mere end det miljøvenlige valg. Det handler om at tage ansvar, både for naturen og for hinanden. Vi tror på styrken i fællesskabet og tilliden til hinanden – sammen når vi længst. I dag er det Anne der ejer og driver two birds.

Igennem de valg, vi træffer, er vi med til at forme den verden, vi ønsker at leve i. Derfor er det vigtigt for os at sikre det bedst mulige grundlag at træffe de valg ud fra. Det gør vi ved at gå åbent og nysgerrigt til værks og både redegøre for, hvad vi ved og ikke ved – endnu. Herfra er det op til den enkelte selv at afgøre, hvad bæredygtighed er for dem.

Visionen med two birds er at bidrage til at forme en verden, hvor de bæredygtige valg, vi træffer, sker på et informeret grundlag og udviser omtanke for både natur og mennesker

TBandamission1

Vores mission er at skabe mulighed for, at den enkelte selv kan tage stilling til, hvad bæredygtighed er for dem, baseret på et oplyst grundlag. Det vil vi gøre igennem research, vidensdeling og formidling af vores produkter, vores leverandører, vores råvarer samt naturligvis vores egen måde at arbejde på. 

På den måde sikrer vi, at der altid er gennemsigtighed omkring det bæredygtige valg, hvilket gør os i stand til at passe bedre på naturen og hinanden.

Nysgerrighed

Vores nysgerrighed er det, der driver os til hele tiden at udvikle vores viden og søge nye og bedre løsninger på de udfordringer, vi står over for. Vi går ærligt og ydmygt til værks velvidende, at der er meget, vi ikke ved – endnu. Men nysgerrigheden tager vi med os overalt og håber, at vi ved at dele vores viden sikrer, at de valg, der træffes, sker på et informeret grundlag.

Omtanke

Alle vores beslutninger skal træffes ud fra et hensyn til både natur og mennesker. Derfor er det også vigtigt for os, at dem, vi samarbejder med, ikke kun lever op til ansvaret over for naturen, men også løfter et socialt ansvar og sikrer, at produktionen sker under ordentlige forhold. Vi tror på, at jo mere vi giver, jo mere får vi igen, hvor samarbejde og fællesskab er nogle af de vigtigste nøglebegreber, vores virksomhed baserer sig på.

Bæredygtighed

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvad bæredygtighed er for en størrelse. I two birds er alt fra materiale, emballage, produktion og distribution drevet af miljøvenlige principper, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre gennemsigtighed, så du kender til de både sundheds- og miljømæssige fordele og ulemper, der er ved vores produkter. En bæredygtig løsning indebærer for os, at man tager stilling til både det sociale, det miljøvenlige og det sundhedsmæssige aspekt.